Tenderizér na mäso
SKLADOM
Tenderizér slúži na zmäkčenie mäsa, u ktorého naruší štruktúru mäsových vlákien. Vďaka tomu mäso zostane krehké a udrží všetku šťavu.
✔ Doprava nad 80 EUR ZDARMA!
✔ Tovar je pripravený na okamžitú expedíciu
Tenderizér na mäso je skvelou alternatívou kladiva na mäso.
Nerobí toľko hluku, ale tiež podáva lepšie výsledky vďaka hrotom, ktoré sa zapichnú do mäsa, takže je krehké a rozplývajúce sa v ústach.
Tiež to nevyžaduje veľkú silu.
Pichaním do mäsa získame väčší vonkajší povrch, ktorý výrazne skráti dobu nutnú na vyprážanie/pečenie.
Tenderizér má tiež prekrytie, v ktorom sú brity automaticky skryté, keď sa nepoužíva.
Technické dáta
Rozmery: 20 x 5 cm